Principii

În cadrul societății de traduceri MULTILINGUA TRANSLATIONS S.R.L. , activitatea se desfășoară pe baza următoarelor principii:

  • Calitate și profesionalism
  • Serviciu orientat
  • Precizie, Rapiditate și încredere
  • Flexibilitate
  • Confidențialitate

- Angajamentul nostru constă în îmbunătățirea continuă a calității și a nivelului de profesionalism, acesta fiind unicul mod pentru a lucra bine și pentru a oferi un serviciu de înaltă calitate. Echipa noastră cuprinde traducători înalt specializați, capabili să ofere un serviciu care să-i poată mulțumi chiar și pe clienții cei mai meticuloși și mai perfecționiști, întocmai cum suntem și noi.

- Angajamentul nostru constă în oferirea unui serviciu mai bun, care nu înseamnă un serviciu suplimentar, ci elementul de bază al tuturor raporturilor noastre comerciale, care conduce și la o economisire de resurse, de forțe și bineînțeles, de timp.

- Angajamentul nostru de a oferi precizie, rapiditate și încredere reprezintă un alt fel de răspuns la formula universală ”timp = bani”. Din experiență, companiile au întotdeauna timpi de realizare foarte reduși pentru proiectele lor. Orice fel de întârziere implică un cost ridicat, astfel încât o traducere profesională realizată în termenele de predare stabilite, va permite clientului să economisească, ajutându-l să își atingă obiectivele.

- Angajamentul nostru de a garanta flexibilitate maximă reprezintă pentru noi o provocare pentru a crește împreună cu clienții noștri. Suntem o companie flexibilă la nevoile clienților, deschisă la ideile partenerilor, și capabilă să crească și să se dezvolte.

- Conștienți de faptul ca documentele transmise pot conține informații sensibile, tratăm datele respectând confidențialitatea și secretul industrial. Suntem disponibili să semnăm, la cerere, o declarație standard de confidențialitate înainte de începerea lucrării.