Despre noi  

CINE SUNTEM

Specializați în servicii de asistență lingvistică (Traduceri și Interpretariat), urmărim permanent să punem la dispoziția clientului experiența și know-how-ul nostru, pentru a-i oferi soluțiile cele mai avantajoase și funcționale în scopul atingerii obiectivelor prestabilite. Încă de la înființare, din anul 2004, Multilingua Translations a investit permanent în actualizare și în dezvoltare, fiind capabilă în prezent să ofere soluții în domenii specifice.

Lucrăm într-un mod transparent, simplu, clar și flexibil pentru a oferi clientului un serviciu de calitate superioară, care să se plieze cerințelor sale.

Garantăm confidențialitatea datelor beneficiarului. Precizia si profesionalismul ne recomandă ca primă opțiune pentru companiile publice și private.

Din 2004

Efectuam constant traduceri pentru diferiti clienti. Multumirea lor reprezinta satisfactia noastra.

ENGLEZA + ITALIANA

Traducem in principal din limbile engleza si italiana, dar avem numeroase traduceri si din alte limbi.

SATISFACTIA CLIENTILOR

Modul profesionist de lucru ne-au ajutat sa ne pastram si sa ne marim in premanenta portofoliul de clienti.

De ce sa alegeti profesionistii
nostrii din domeniu traducerilor

 • Costuri
  Eficiență maximă la prețuri competitive. Adaptăm strategia de prețuri, fără a face însă rabat de la valoarea furnizată a serviciilor.
 • Rapiditate și mobilitate
  Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, echipa Multilingua Translations traduce în regim de urgență, la cele mai inalte standarde.
 • Calitate si profesionalism
  Echipa noastră cuprinde traducători atent selectați, cu minim 5 ani de experiență, precum și revizori vorbitori nativi pentru limbile italiană și engleză. Un Project Manager…
 • Tehnologie
  Traducem atât prin sistem tradițional, cât și prin programe de traducere asistata (SDL Trados), în funcție de opțiunea Dvs.
 • Flexibilitate
  Suntem aici pentru a răspunde în mod concret nevoilor Dvs., într-un mod flexibil, personalizat și prietenos.
 • Experiență
  Experiența îndelungată (suntem o prezență activă pe piața traducerilor încă din anul 2004), coroborată cu efortul intens și continuu de specializare pe diverse domenii, ne…
 • Confidențialitate
  Datele dumneavoastră vor fi prelucrare în condiţii de confidențialitate strictă și nu vor fi transmise catre terti, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul…
 • Reputație
  Pornind de la valori foarte clare și bine definite, ”Performanță, Determinare, Responsabilitate și Respect față de Client”, ne bucurăm în prezent de o bună reputație,…